VIDEO ZEIKNAT!!!!

November 2014 hebben wij onze 3e en nieuwste CD “NUENEN AAN ZEE” te water gelaten.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd de CD aangeboden aan de Burgemeester van Nuenen de Heer M.Houben en Wethouder P.Wijmans.

Deze CD is een variatie van een aantal authentiek shanties over de de zeil- en (wal)-visvaart gecombineerd met een aantal hedendaagse shanties. Speciaal de RAP-shanty “Zeiknat” is een voorbeeld dat als de grote zeilvaart, nu nog in zijn volle omvang, zou bestaan een lied als zeiknat zeker tussen de masten en op het dek zou worden gezongen.

Mocht u meer willen weten waarom Nuenen aan Zee ligt? Lees de uitleg van onze zingende wetenschapper in Dwarse aardlagen Sjoerd Hoekstra in Nuenen aan Zee.

De nieuwe CD “NUENEN AAN ZEE” is te bestellen in een prachtig grafisch digipack uitvoering met 23 unieke nummers en verkrijgbaar bij E-mail: Wim Steeghs.
Kosten € 7,- +  portokosten.

Ook werd een videoclip getoond met het lied “ZEIKNAT”.

Deze videoclip is geproduceerd door een gedreven professioneel team van mensen en wel

Regie: Jiska Rickels 

Ze reist met haar films de wereld over en heeft meerdere internationale prijzen gewonnen met haar bioscoop documentaires. Ze maaakte o.a. 4 Elements, die vier gevaarlijke plekken op de wereld laat zien waar mannen onder extreme omstandigeheden werken, Babaji an Indian love story over een Sjamaan van 107-jaar oud in India die op de dood wacht in een zelf gegraven graf en El sonido del Bandoneon, die in Argentinië werd opgenomen en de passie voor het instrument van de tango, de Bandoneon, laat zien. Jiska Rickels werkt tevens als jurylid voor verschillende internationale filmfestivals. www.jiskarickels.com

Art direction: Annelies Verbrugge

Annelies Verbrugge is een multi-talent. Ze verzorgt niet alleen de art-direction voor verschillende series, commercials en films maar is tevens de auteur en illustrator van het poëtische kinderboek Merel wil anders dat door uitgeverij Lecturis is uitgebracht. Daarnaast ontwerpt en maakt ze met haar studio PAM prachtige leren Tassen en vilten mutsen.

Camera: Martijn Van Broekhuizen

Martijn van Broekhuizen werkt internationaal als cameraman voor o.a. fotograaf en regisseur Anton Corbijn. Martijn draaide o.a. videoclips voor Coldplay, Depeche Mode en Arcade Fire. Hij wordt zowel in Londen als in Los Angeles vertegenwoordigd door belangrijke agentschappen en won reeds meerdere prijzen voor zijn opvallende sferische camerawerk.

Camera Assistentie: Leonard Fäustle

Licht: Mike Berkhout

Montage: Daan Wierda